Wielewaal Pluktuin


De Bloemen-Pluktuin is onze trots, hier tieren de bloemen welig en afhankelijk van het seizoen staan hier wel vijftig soorten bloemen.


Neem gerust de tijd, kies, snij en stel uw boeket samen. Vergeet niet om ondertussen te genieten van zovele geuren en de kleurenpracht. Ook voor kinderen is het een feest zelf bloemen te mogen plukken.


Geen zin om zelf te plukken? Wij zijn graag bereid voor u een verse bos samen te stellen.


Onze bloemen worden met liefde gekweekt, dat ruik je, dat zie je!

homehome.htmlhome.htmlshapeimage_1_link_0
welkom
dagbesteding
pluktuin
groenten
terras
winkel
dieren
verhuur
nieuws
contactwelkom_wielewaal_venlo_dagbesteding_pluktuin_biologische_groenten_terras_recreatie_verhuur.htmldagbesteding_wielewaal_venlo_pluktuin_biologische_groenten_terras_recreatie_verhuur.htmlgroenten_wielewaal_venlo_dagbesteding_pluktuin_terras_recreatie_verhuur.htmlterras_wielewaal_venlo_dagbesteding_pluktuin_biologische_groenten_recreatie_fietsverhuur.htmlwinkel_wielewaal_venlo_dagbesteding_pluktuin_biologische_groenten_terras_recreatie_verhuur.htmldieren_wielewaal_venlo_dagbesteding_pluktuin_biologische_groenten_terras_recreatie_verhuur.htmlverhuur_lokatie_voor_vergaderen_familiefeesten_arrangementen_workshop_cursus_kinderfeesten_venlo.htmlhttp://www.weblog.zorgboerderij-venlo.nl/#homecontact_pien_van_voorst_tot_voorst_hans_clabbers_wielewaal_venlo.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4shapeimage_2_link_5shapeimage_2_link_6shapeimage_2_link_7shapeimage_2_link_8shapeimage_2_link_9